Kontakta oss

Är du intresserad av någon av våra tjänster? Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för just din text. Självklart går det även bra att skriva till oss med andra frågor eller önskemål. Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss. 


  • (max 50 MB)

Pris för våra språktjänster

Har du frågor om vilka priser som gäller för våra olika tjänster? Priset för korrekturläsningspråkgranskning, lektörläsning och textproduktion varierar beroende på vilken sorts text det rör sig om, hur lång texten är med mera. Kontakta oss så berättar vi mer.

kontakta textlyft, skriv till oss, korrekturläsning svenska online, språkgranskning avhandling bokmanus, c-uppsats, cv, online, korrekturläsare, språkgranskare, korrekturläsa, språkkonsult, språkvetare, textgranskning, kandidatuppsats, avhandling, hjälp, examensarbete, pris, lektör, lektörläsning, lektörsutlåtande, skribent, swedish content writer, seo, copywriter

Behöver du hjälp med ditt examensarbete?
Just nu har vi extra bra pris på korrekturläsning och språkgranskning av C-uppsatser. Vi hjälper dig med både språk, disposition och innehåll.

Behöver du hjälp med korrekturläsning och språkgranskning?