Om Textlyft

Vi hjälper dig att lyckas med din text. Behöver du hjälp med språkgranskning av din C-uppsats innan du skickar in den? Letar du efter en lektör som kan läsa ditt bokmanus? Eller söker du någon som klarar av att korrekturläsa din avhandling en sista gång innan du lägger fram den? 
Vi hjälper dig.

Textlyft

Textlyft tycker att varje viktig text är värd lite extra uppmärksamhet. Vi vet också att alla texter är olika och har olika behov. Därför är vi alltid flexibla och kan skräddarsy vår korrekturläsning, språkgranskning och lektörläsning utifrån just dina önskemål och din texts unika behov. Hos oss får du hjälp med texten av en utbildad språkvetare eller språkkonsult. 

Textlyft arbetar inte bara med korrekturläsning och språkgranskning. Vi skriver även texter. Behöver du någon som skapar material till din blogg eller hemsida? Eller letar du efter en kreativ och kunnig skribent som kan hjälpa dig att skriva artiklar till en tidning, ett starkt cv, ett personligt brev eller någon  annan viktig text?
Då finns Textlyft här för dig. 

 

Här kan du läsa mer om de tjänster som vi erbjuder. Om ditt bokmanus eller din C-uppsats behöver korrekturläsning eller språkgranskning så kan vi hjälpa till.

Om du behöver hjälp med din text kan du kontakta oss online här. Självklart är du även välkommen att höra av dig till oss med frågor som inte rör språk och skrivande.

Behöver du hjälp med korrekturläsning och språkgranskning?