Om Textlyft

Vi vill hjälpa dig med din text. Därför erbjuder Textlyft en rad olika språktjänster som du kan ha nytta av under skrivprocessen. Behöver du hjälp med språkgranskning av din C-uppsats innan du lämnar in den? Är du i behov av en lektör? Eller letar du efter någon som kan korrekturläsa ditt bokmanus en sista gång innan du skickar det till förlag? Eller behöver du kanske en skribent som klarar av att skriva texter till din hemsida? Vi hjälper dig med texten.
 

Textlyft

Vi tycker att varje viktig text är värd lite extra uppmärksamhet. Vi vet också att alla texter är olika och har olika behov. Därför erbjuder vi en rad olika språktjänster. Vi är alltid flexibla och skräddarsyr vår korrekturläsning, språkgranskning och lektörläsning utifrån just dina önskemål och din texts behov.

Men Textlyft arbetar inte bara med textgranskning. Vi skriver även texter åt dig. Behöver du en svensk contentwriter eller copywriter som skapar material till din blogg eller hemsida? Behöver du en kreativ och skicklig skribent som kan hjälpa dig att skriva cv, personligt brev eller andra viktiga texter? Då finns Textlyft här för dig. 

 

Här kan du läsa mer om de tjänster som Textlyft erbjuder. Om din text behöver korrekturläsning eller språkgranskning så kan vi hjälpa till.

Om du behöver hjälp med din text kan du skriva till oss här. Självklart är du välkommen att kontakta oss även med frågor som inte handlar om textgranskning.

Behöver du hjälp med korrekturläsning och språkgranskning?