Lektör

Behöver du någon som läser igenom och kommenterar ditt manus innan du skickar det till bokförlag? Med Textlyft som lektör får du ett lektörsutlåtande som både lyfter fram styrkor och gör dig uppmärksam på eventuella svagheter i ditt bokmanus. Ett lektörsutlåtande innehåller flera förslag på hur du kan göra din text bättre, för att öka chanserna att bli antagen och publicerad av ett förlag.
Lektör, bokmanus, bokförlag, förlag, manus, läsa, lektörsutlåtande, svenska texter online

  • (max 50 MB)

Pris för lektörsutlåtande

Priset för ett lektörsutlåtande avgörs primärt av hur lång texten är; ett kortare bokmanus är billigare än ett långt. Kontakta oss så hör vi av oss med en uppskattning om vad det skulle kosta att låta en lektör läsa igenom just ditt manus.

Textlyft, korrekturläsning tjänster, korrekturläsare, språkservice

Nu kan du även kombinera lektörsutlåtandet med en grundlig språkgranskning av ditt bokmanus. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Antagligen har du i något sammanhang hört någon tala om den röda tråden. Troligtvis en lärare i grundskolan eller på en skrivkurs. Men vad menas egentligen med den röda tråden? Och hur väver man in en röd tråd i texten?

Att skriva är en viktig del av livet, och du kommer att avkrävas prov på din förmåga som skribent såväl i skolan och arbetet som i det privata. Därför behöver du kunna skriva en bra text.
Här kan du läsa hur du lyckas med texten.

Mer om Textlyft som lektör

Om du håller på att skriva en roman eller novell kanske du vill att någon utomstående läser igenom din text innan du skickar in den till ett bokförlag. Då kan du vända dig till en lektör. En lektör läser igenom ditt bokmanus och lämnar ett lektörsutlåtande. Ett lektörsutlåtande från Textlyft belyser både styrkor och svagheter i ditt manus och ger dig förslag på förbättringar som kan hjälpa dig att bli antagen och utgiven av ett förlag. Kombinera gärna med språkgranskning eller korrekturläsning för en heltäckande granskning av texten.

Textlyft kan även hjälpa bokförlag i behov av en lektör. Vi hjälper er gärna att läsa till förlaget inkomna bokmanus och bedöma deras kvalitet. Kontakta oss för prisförslag.

Behöver du hjälp med ditt bokmanus?