Korrekturläsning

En viktig text förtjänar en bra korrekturläsning. 
Men ofta är det svårt att korrekturläsa sin egen text. Därför kan det vara klokt att överlämna uppgiften åt någon annan. Textlyft garanterar att din text får en grundlig korrekturläsning av en välutbildad språkvetare. Därmed kan du vara säker på att din text är fri från stavfel, teckenfel och andra språkfel. 

korrekturläsning, korrekturläsning svenska online, korrekturläsning bokmanus, korrekturläsning avhandling, korrekturläsning c uppsats, korrläsa, korrekturläsare svenska, korrekturläsare vetenskaplig artikel, korrekturläsa, språkservice, svenska texter online

  • (max 50 MB)

Pris för korrekturläsning

Priset för korrekturläsning baseras på vilken sorts text det handlar om samt hur många ord som texten innehåller. Kontakta oss så lämnar vi ett förslag för just din text.

Textlyft, korrekturläsning tjänster, korrekturläsare, språkservice

Behöver du hjälp med ditt examensarbete?

Just nu har vi studentrabatt på korrekturläsning och språkgranskning av C-uppsatser. Vi hjälper dig med både språk, disposition och innehåll. Hör av dig till oss för mer information.

Varför korrekturläsning? När du har skrivit klart ditt bokmanus är du naturligtvis ivrig att skicka iväg det till ett bokförlag. Men du vill ju också ge ditt manus så goda förutsättningar som möjligt att bli antaget.

Datorn har blivit riktigt duktig på att granska text. Men den är fortfarande bara ett hjälpmedel. Det finns många skrivfel som datorn inte lyckas hitta. Här kan du läsa om några språkfel som kräver en mänsklig korrekturläsare.

Vid en korrekturläsning letar en korrekturläsare efter enklare språkfel i din text. Det kan röra sig om exempelvis stavfel, teckenfel, syftningsfel eller felaktig referenshantering. Efter en korrekturläsning ska texten vara fri från fel.

Vad är skillnaden mellan korrekturläsning och språkgranskning? En korrekturläsare ser till att texten är fri från språkfel. En språkgranskare ser även till att språket har bra flyt och att hela texten hänger ihop.

Behöver du hjälp med korrekturläsning och språkgranskning?